Compania indiană Karbonn va lansa un nou terminal Android One În primul trimestru din 2015

Autor:  | Publicat în:  Karbonn 737 ori
<b>Compania indiană Karbonn va lansa un nou terminal Android One În primul trimestru din 2015</b>Anul acesta în cadrul conferinței Google I/O, pe lângă Android TV și Android 5.0 Lollipop, ne-a fost prezentat și programul Android One ce a debutat în această toamnă printr-un parteneriat încheiat cu o serie de companii indiene. Printre acestea...

Anul acesta în cadrul conferinței Google I/O, pe lângă Android TV și Android 5.0 Lollipop, ne-a fost prezentat și programul Android One ce a debutat în această toamnă printr-un parteneriat încheiat cu o serie de companii indiene. Printre acestea se număra și Karbonn, producător ce a lansat un prim model ce rulează această platformă, și anume Karbonn Sparkle V.

După cum bine știți, acest smartphone a ajuns de curând și la noi în redacție, urmând ca în curând să primească un unboxing, cât și un review detaliat. Potrivit unor declarații recente din partea lui Shashin Devsare, director executiv Karbonn Mobiles, compania pregătește un nou device Android One pentru lansare în primul trimestru din 2015.

Aflăm că această decizie a fost luată ca urmare a răspunsului pozitiv din partea publicului pentru platforma Android One. în cazul în care nu sunteți familiarizați cu acest program, aflați că terminalele ce rulează această platformă primesc update-uri la cele mai noi versiuni de Android direct din partea celor de la Google.

Deși pentru moment, cele câteva device-uri Android One lansate pe piață aduc dotări mid-range, ne-am putea aștepta ca pe viitor să fie oferite și variante mai puternice din punct de vedere hardware. Karbonn Sparkle V poate fi regăsit în oferta eMAG.ro la prețul de 549 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×