Update-ul Lumia Denim pentru terminalele Nokia ce rulează Windows Phone este distribuit acum În Europa

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.003 ori
<b>Update-ul Lumia Denim pentru terminalele Nokia ce rulează Windows Phone este distribuit acum În Europa</b>în timp ce utilizatorii de terminale Android primesc actualizarea la noua versiune denumită 5.0 Lollipop, posesorii de smartphone-uri Nokia ce rulează sistemul de operare Windows Phone se pot bucura de un nou update numit Lumia Denim. Aflăm că acest...

în timp ce utilizatorii de terminale Android primesc actualizarea la noua versiune denumită 5.0 Lollipop, posesorii de smartphone-uri Nokia ce rulează sistemul de operare Windows Phone se pot bucura de un nou update numit Lumia Denim. Aflăm că acest pachet software este distribuit în aceste momente în Europa, inclus și în România.

Printre țările în care mai ajunge update-ul se numără și Brazilia, Egipt, Germania, respectiv Polonia. Cum era de așteptat, această actualizare ne aduce noi funcții foarte interesante pe care le puteți vedea grupate în cadrul unei liste în rândurile de mai jos.

  • Lumia Camera - aplicația ce înlocuiește Nokia Camera
  • Speed-pocket - o funcție prin care capturile foto sunt realizate foarte rapid
  • Moment-capture - o apăsare lungă pe butonul camerei foto va înregistra materiale video 4K la 24 fps
  • Rich capture, Auto HDR, Bliț Dinamic
  • Noi algoritmi de procesare a imaginii
  • Activare Cortana prin comanda vocală - Hey Cortana
  • Glance Screen - mai multe informații afișate pe ecran (notificări, vremea, health & fitness)

Din câte putem observa, marile modificări sunt aduse de noua aplicație pentru camera foto, și anume Lumia Camera. De asemenea, nu toate smartphone-urile din gama Nokia Lumia vor primi funcția Moment-camera, captura 4K fiind disponibilă doar pe acele device-uri cu senzori mai performanți.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×