Compania Palm va fi cumparata de... Huawei?

Autor:  | Publicat în:  Palm 957 ori
<b>Compania Palm va fi cumparata de... Huawei?</b>Zvonurile din ultimele luni au dat drept sigura achizitionarea companiei Palm de catre o firma cu nume mare, gen Nokia sau HTC. Ei bine, iata ca Reuters ne infomreaza ca sansele sunt destul de mari ca Palm sa ajunga pe mana "unei companii asiatice cu...

Zvonurile din ultimele luni au dat drept sigura achizitionarea companiei Palm de catre o firma cu nume mare, gen Nokia sau HTC. Ei bine, iata ca Reuters ne infomreaza ca sansele sunt destul de mari ca Palm sa ajunga pe mana "unei companii asiatice cu destule finante si o linie de productie potrivita" pentru acest brand.

Palm are probleme destul de serioase, de vreme ce profiturile sale sunt in scadere, handseturile Pre si Pixi au dezamagit, iar webOS nu a reprezentat inovatia dorita. Huawei este cel mai nou nume de pe lista companiilor care ar putea cumpara creatorul seriei Treo. Pana acum auzisem zvonuri care afirmau ca Nokia este favorita acestei achizitii, in vreme ce HTC i-a luat locul cu o saptamana in urma.

Palm refuza sa comenteze pe seama acestor informatii, dar surse din cadrul companiei afirma ca aceasta a angajat deja bancheri pentru a analiza ofertele facute. Nici Huawei nu a oferit detalii despre posibila tranzactie, mentionand decat faptul ca este deschisa la orice oportunitate de extindere. Si companii americane, ca Dell sau BlackBerry si-au manifestat interesul pentru o astfel de tranzactie.

Nu trebuie sa uitam si de Lenovo, un alt nume care doreste sa se afirma pe piata smartphone-urilor, sau ZTE, producatorul de echipamente de telecomunicatii care ocupa locul 2 in China.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×