Huawei P9: Design prea uşor, prea frumos

2.045 ori
<b>Huawei P9: Design prea uşor, prea frumos</b>Huawei P9 e suspect... e suspect şi acuzat că e prea uşor. E de fapt fix la fel de uşor ca Huawei P8, la 144 de grame şi totuşi pare prea uşor când îl ţii în mână. El este comod de utilizat, dar fiind uşor ca o pană poate scăpa lejer din mâna

Huawei P9 e suspect... e suspect şi acuzat că e prea uşor. E de fapt fix la fel de uşor ca Huawei P8, la 144 de grame şi totuşi pare prea uşor când îl ţii în mână. El este comod de utilizat, dar fiind uşor ca o pană poate scăpa lejer din mâna când dăm să îl scoatem să facem o fotografie pe fugă. Este un device elegant din materiale premium, nimeni nu se îndoieşte de asta.

Huawei P9

Combină un panou din sticlă 2.5D frontal cu un corp metalic unibody şi cam tot ce a învăţat Huawei de la Nexus 6P, Mate S şi Mate 8 a dus la această rafinare de idei. Marea evoluţie e că în ciuda prezenţei unei supere camere, ea nu are asociată o protuberanță. Ca la Nexus 6P, elementele optice sunt ascunse de un panou din sticlă, care are o serie de linii trasate pe el, arătând excelent în bătaia soarelui.

Huawei P9 privit din lateral

Aderența este bună şi grosimea de 6.95 mm e în grafic cu pretenţiile actuale. Butoanele sunt comode şi pentru cei curioşi, există şi un model din ceramică albă. P9 se utilizează fără probleme cu o singură mână şi vine pe auriu, alb, rose gold, gri şi argintiu. Acesta e cel mai arătos telefon produs de Huawei până acum şi are un design excelent, deşi parcă e prea uşor pentru cei care vor siguranţă la orele lungi de gaming.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×