Companiile HTC, Sony și LG se vor axa pe lansarea de smartphone-uri mid-range În acest an

943 ori
<b>Companiile HTC, Sony și LG se vor axa pe lansarea de smartphone-uri mid-range În acest an</b>De curând, un raport al celor de la Digitimes scoate la iveală faptul că în acest an, unii dintre cei mai mari producători de smartphone-uri, și anume HTC, Sony, respectiv LG vor lansa mai multe device-uri mid-range, comparativ cu numărul de...

De curând, un raport al celor de la Digitimes scoate la iveală faptul că în acest an, unii dintre cei mai mari producători de smartphone-uri, și anume HTC, Sony, respectiv LG vor lansa mai multe device-uri mid-range, comparativ cu numărul de terminale cu dotări high-end.

Se așteaptă ca aceste companii să lanseze noi modele mid-range cu prețuri cuprinse între 300-400$. Printre modele deja lansate de HTC în cadrul show-ului Mobile World Congress l-am putut vedea pe HTC Desire 816, un phablet cu display de 5.5 inch care va sosi pe piață la un preț foarte atractiv.

xperia-m2-black-1240x840-60271196b119d9cf8cac50e166e7c71f.jpg

De asemenea, și cei de la Sony au lansat un astfel de smartphone, și anume Sony Xperia M2, device ce vine cu display qHD de 4.8 inch, un procesor quad-core Snapdragon 400 de 1.2 GHz și o cameră foto de 8 megapixeli. Un alt nou-sosit în categoria mid-range este și LG G2 Mini, terminal ce a fost lansat tot în cadrul MWC 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×