Samsung brevetează o nouă modalitate de a debloca telefoanele mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.438 ori
<b>Samsung brevetează o nouă modalitate de a debloca telefoanele mobile</b>LG are faimosul sistem Knock Code, care permite să "batem" un cod morse pe ecran pentru a-l debloca, iar HTC One se zvonește că va primi ceva similar. Acum și Samsung dorește un tip similar de interacțiune pe terminalele sale, dacă ne luăm după...

LG are faimosul sistem Knock Code, care permite să "batem" un cod morse pe ecran pentru a-l debloca, iar HTC One se zvonește că va primi ceva similar. Acum și Samsung dorește un tip similar de interacțiune pe terminalele sale, dacă ne luăm după un brevet nou.

Acest brevet a fost acordat Samsung de către Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri și implică deblocarea de terminale mobile folosind "input touch and drag". Ideea este de a crea un desen care are cel puțin o intersecție în el, iar apoi software-ul Samsung va identifica modelul desenat. în ritmul acesta în curând nimeni nu va mai folosi butonul Power pentru a debloca ecranul telefonului.

Utilizatorii vor putea selecta diferite desene pentru a ajunge în anumite aplicații sau pentru a accesa anumite funcții. Spre exemplu puteți desena un 8 pentru a accesa camera și sunt sigur că pe lângă desene și Samsung va oferi ceva de gen Knock On. Vi se pare viabilă această soluție?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×