Comparație foto dusă la extrem! Huawei Mate 30 Pro îl înfruntă pe iPhone 11 Pro într-un test pe întuneric benză

8.181 ori
<b>Comparație foto dusă la extrem! Huawei Mate 30 Pro îl înfruntă pe iPhone 11 Pro într-un test pe întuneric benză</b>Pe finalul zilei de ieri vă prezentam aici pe Mobilissimo și una dintre primele comparații foto din online care îl avea pe Huawei Mate 30 Pro drept candidat, analiză pusă la cale de către youtuber-ul

Pe finalul zilei de ieri vă prezentam aici pe Mobilissimo și una dintre primele comparații foto din online care îl avea pe Huawei Mate 30 Pro drept candidat, analiză pusă la cale de către youtuber-ul Mrwhosetheboss. Aflam cum se descurcă device-ul în diferite situații în comparația cu Galaxy Note 10+ și iPhone 11 Pro Max, iar astăzi continuăm cu prezentarea unei comparații similare, dar în condiții extreme.

Mate 30 Pro vs iPhone 11 Pro

(Mate 30 Pro vs. iPhone 11 Pro)

Testul sosește din partea PhoneArena și îl numim extrem pentru că publicația a vrut să afle ce telefon se descurcă cel mai bine la fotografierea în întuneric benză. Printre candidați s-au aflat Huawei Mate 30 Pro, iPhone 11 Pro, Google Pixel 3, dar și Samsung Galaxy Note 10+, iar rezultatele vorbesc de la sine. 

Note 10+ vs Pixel 3

(Note 10+ vs. Pixel 3)

Huawei Mate 30 Pro este clar câștigător la acest test foto, camera sa dezvăluind elemente pe care ochiul uman nu le poate distinge într-o așa situație extrem de întunecată. iPhone 11 Pro este pe poziția secundă, dar totul este extrem de blurat și plin de zgomot. În schimb în capturile obținute de Note 10+ și Pixel 3 tot ce putem vedea este fereastra și nimic altceva din cameră. 

Un detaliu inedit dezvăluit de către PhoneArena este că a folosit modul standard de captură foto și nu Night Mode, ceea ce face rezultatul de pe terminalul Huawei și mai uimitor. Pe site-ul publicației găsiți fotografiile la rezoluție originală, cât și un test în care apare o scenă diferită. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×