Primele fotografii realizate de iPhone 11 cu Night Mode activat arată impresionant

5.615 ori
<b>Primele fotografii realizate de iPhone 11 cu Night Mode activat arată impresionant</b>S-a vorbit mult despre camera lui iPhone 11 Pro în ultimele 48 de ore. Între meme-uri cu vreun aragaz sau fidget spinner s-au strecurat şi primele mostre foto realizate cu modul Night al camerei. În ultimii ani Apple a cam rămas

S-a vorbit mult despre camera lui iPhone 11 Pro în ultimele 48 de ore. Între meme-uri cu vreun aragaz sau fidget spinner s-au strecurat şi primele mostre foto realizate cu modul Night al camerei. În ultimii ani Apple a cam rămas în urmă la captura foto low light şi cred că de la iPhone 7 Plus încoace nu a mai avut un reper în această zonă.

iPhone 11 Night Mode

Vă reamintesc că iPhone 7 Plus a avut fotografii puse pe coperta unor reviste celebre, inclusiv Elle sau Billboard. În acest moment la modul cel mai obiectiv Huawei P30 Pro şi Google Pixel 3 XL cu Night Sight sunt regii fotografiei nocturne. iPhone 11 vrea să pluseze şi foloseşte toată puterea să machine learning şi procesarea avansată a lui Apple A13 pentru a genera captura mai bine iluminată şi clară.

iPhone 11 Night Mode

Deocamdată avem doar câteva mostre realizate de un fotomodel canadian numit Coco Rocha. Ceea ce vedem aici este o comparaţie între un cadru realizat cu iPhone X şi cu iPhone 11. Cel cu iPhone X e întunecat, se descurcă rău cu sursa de lumină şi nu spune nimic. Cel realizat cu iPhone 11 Pro Max merită să ajungă pe coperta uneia dintre revistele de mai vreme.

iPhone 11 Night Mode

Absolut toţi hot dogii din spate de pe panouri se văd clar şi întrezărim şi ochii fotomodelului din imagine, nu doar două orbite negre. Şi Apple a publicat o comparaţie oficială cu un telefon fără Night Mode şi unul cu el pornit, aşa cum vedeţi mai sus. Cu toate acestea trebuie subliniat că nu e un "MOD" propriu zis de activat din setări, ci funcţia se activează singură la nevoie. Cam cum făcea Samsung Galaxy S10... doar că sperăm că mai bine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×