Componentele lui Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe web: senzor foto de 1/2.5 inch şi difuzor puternic la bord

1.134 ori
<b>Componentele lui Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe web: senzor foto de 1/2.5 inch şi difuzor puternic la bord</b>Samsung Galaxy S7 va fi foarte greu de depăşit, c&acirc;nd vine vorba de cantitatea de imagini şi informaţii scăpate pe web. Tot ce lipseşte acum e o listă de dotări confirmată de Samsung, iar &icirc;ntre timp am descoperit o astfel de listă, cu...

Samsung Galaxy S7 va fi foarte greu de depăşit, când vine vorba de cantitatea de imagini şi informaţii scăpate pe web. Tot ce lipseşte acum e o listă de dotări confirmată de Samsung, iar între timp am descoperit o astfel de listă, cu provenienţa din Spania.

O bancă numită Caixa, care colaborează cu Samsung în cadrul iniţiativei Samsung Pay ar fi răspândit la nivel intern un poster în care detalia cooperarea cu sud coreenii. O căutare pe site-ul băncii cu termenii "Samsung Galaxy S7" a dezvăluit că există o menţiune în codul sursă a acestui device şi apoi şi-a făcut apariţia şi posterul cu specificaţiile.

Componentele lui Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe web: senzor foto de 1/2.5 inch şi difuzor puternic la bord

Astfel vedem un display Quad HD de 5.1 inch pentru Galaxy S7 şi 5.5 inch pentru Galaxy S7 Edge, procesorul Snapdragon 820 e şi el menţionat, plus 4 GB RAM LPDDR4, slot microSD, 32 GB stocare şi baterie de 3000, respectiv 3600 mAh. Rezistenţă la apă şi o funcţie în genul 3D Touch sunt incluse. E interesantă şi menţionarea faptului că vom primi două difuzoare (unul probabil pentru convorbiri), de 1.2 W şi 1.5 W, destul de generoase pentru un telefon, chiar şi flagship.

Componentele lui Samsung Galaxy S7 îşi fac apariţia pe web: senzor foto de 1/2.5 inch şi difuzor puternic la bord

Există și o listare pe site-ul Indian de import/export Zauba, ce detaliza senzorul foto. Se pare că Galaxy S7 va sosi cu un modul foto de 12 megapixeli complet nou, cu dimensiune de 1/2.5 inch şi pixeli de 1.4 microni, adică mai mari decât cei pe telefoanele de rând din ziua de azi. Aceasta ar fi mărimea şi în cazul pixelilor camerei lui iPhone 6 de exemplu, dar la rezoluţie mai ridicată în cazul Samsung.

Încă 2 zile şi aflăm cât de real e acel poster si detaliile despre camera!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×