Laptop-ul Microsoft Surface Book ajunge la vânzare pe evoMAG.ro; prețurile sunt pe măsura exclusivității

3.050 ori
<b>Laptop-ul Microsoft Surface Book ajunge la vânzare pe evoMAG.ro; prețurile sunt pe măsura exclusivității</b>&Icirc;n luna octombrie a anului trecut cei de la Microsoft lansau printre altele și laptop-ul Surface Book, un terminal cu design elegant și specificații din categoria high-end. De astăzi, modelul de față este disponibil și &icirc;n oferta...

În luna octombrie a anului trecut cei de la Microsoft lansau printre altele și laptop-ul Surface Book, un terminal cu design elegant și specificații din categoria high-end. De astăzi, modelul de față este disponibil și în oferta magazinului online evoMAG.ro la un preț pe măsura exclusivității sale pe plan local.

Aflați că în stocurile evoMAG există în acest moment două variante diferite, dintre care una cu procesor Intel Core i5-6300U de 2.4 GHz, 8 GB memorie RAM, 256 GB SSD și placă video nVidia GeForce 940M de 1 GB. Primim aici și sistemul de operare Windows 10 în versiunea PRO pe 64-bit.

Laptop-ul Microsoft Surface Book ajunge la vânzare pe evoMAG.ro; prețurile sunt pe măsura exclusivității

Cea de-a doua variantă beneficiază de un procesor Intel Core i7-6600U de 2.6 GHz, de 8 GB memorie RAM și de aceeași placă video nVidia GeForce 940M de 1 GB. Totodată, vom primi și 256 GB de stocare SSD, și sistemul de operare Windows 10 Pro 64-bit. Ambele modele vin cu display de 13.5 inch (3000 x 2000 pixeli), ecran touchscreen ce suportă tehnologia multitouch.

Pe partea de conectivitate avem la dispoziție 2 porturi USB 3.0, un slot SD și desigur un mini Display Port. Nu lipsește nici jack-ul audio de 3.5 mm pentru căști sau microfon, dar nici portul DC pentru încărcare. Interesant la acest notebook este și acea balama specială ce permite utilizare device-ul în diferite moduri.

Iată și prețurile de comercializare:

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×