Computex 2013: Acer anunță oficial phabletul Liquid S1

Autor:  | Publicat în:  Acer 1.340 ori
<b>Computex 2013: Acer anunță oficial phabletul Liquid S1</b>Săptămâna aceasta e marcată de Computex 2013 și odată cu evenimentul din Taiwan vin și lansările de terminale de nouă generație de la producătorii de top. Printre ei se numără și ASUS și Acer, aceasta din urmă companie anunțând astăzi...

Săptămâna aceasta e marcată de Computex 2013 și odată cu evenimentul din Taiwan vin și lansările de terminale de nouă generație de la producătorii de top. Printre ei se numără și ASUS și Acer, aceasta din urmă companie anunțând astăzi un nou phablet.

Acer Liquid S1 este noul venit de astăzi, primul phablet veritabil al companiei, din câte am înțeles. Produsul se va lansa în trimestrul 3 în țări precum Franța, Germania, UK, Rusia și Belgia și va costa 349 de euro. Acer Liquid S1 vine cu un display HD de 5.7 inch, un procesor quad core MediaTek cu frecvența de 1.5 GHz și Android 4.2 Jelly Bean drept OS.

Acer Liquid S1

Alte dotări includ 1 GB RAM, iar terminalul va fi oferit și într-o variantă dual SIM, se pare. Nu va exista suport LTE, iar Acer Liquid S1 vine cu 8 GB memorie internă, slot microSD și o baterie de 2400 mAH. Terminalul arata ca un Acer Liquid obișnuit, doar că mai mare și prețul sau atractiv îl va face cu siguranță un best seller.

Acer Liquid S1​

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×