IFA 2016: ASUS ZenPad 3S 10 este o nouă tableta cu ecran de 9.7 inch şi procesor hexa core MediaTek; Vine cu acustica de top

1.056 ori
<b>IFA 2016: ASUS ZenPad 3S 10 este o nouă tableta cu ecran de 9.7 inch şi procesor hexa core MediaTek; Vine cu acustica de top</b>ASUS participa în aceste zile la IFA 2016, unde a adus printre altele şi nouă tableta ASUS ZenPad 3S 10, un model de 9.7 inch, cu procesor hexa core MediaTek. Terminalul e menit pentru consum media se pare şi aflaţi mai multe despre el mai jos.

ASUS participa în aceste zile la IFA 2016, unde a adus printre altele şi nouă tableta ASUS ZenPad 3S 10, un model de 9.7 inch, cu procesor hexa core MediaTek. Terminalul e menit pentru consum media se pare şi aflaţi mai multe despre el mai jos.

În primul rând tableta este foarte subţire, măsurând 5.8 mm în grosime şi aduce dotări de top precum 4 GB RAM sau ecranul de 9.7 inch, cu rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli. Avem şi până la 64 GB stocare la bord, slot microSD şi scanner de amprente inclus in butonul Home. Bateria este o unitate de 5900 mAh şi primim şi încărcare rapidă via tehnologie Qualcomm Quick Charge 3.0.

ASUS ZenPad 3S 10

E interesant să vedem ASUS apelând la un CPU MediaTek pe tableta sa, iar producătorul acestui chipset afirma că avem de-a face cu un procesor solid aici, cu scoruri peste 50,000 în AnTuTu. Ecranul mai sus menţionat are şi aportul tehnologiei Tru2Life, care face clipurile să arate mai bine la capitole precum culori şi claritate. În plus amplificatorul smart NXP oferă un volum mai ridicat şi sunet fără distorsionare.

Tableta e capabilă să ofere sunet cu surround 7.1 şi acustica 24 bit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×