Computex 2013: Toshiba anunță noi tablete de 10 inch - Excite Pure, Excite Pro (Tegra 4) și Excite Write (stylus)

941 ori
<b>Computex 2013: Toshiba anunță noi tablete de 10 inch - Excite Pure, Excite Pro (Tegra 4) și Excite Write (stylus)</b>Nu doar Acer și ASUS au prezentat noi terminale la Computex 2013, ci și Toshiba, care a adus o serie de tablete cu dotări impresionante. Compania asiatică a prezentat modelele cu procesor Tegra 3 și 4 Excite Pure și Excite Pro, dar și pe Excite...

Nu doar Acer și ASUS au prezentat noi terminale la Computex 2013, ci și Toshiba, care a adus o serie de tablete cu dotări impresionante. Compania asiatică a prezentat modelele cu procesor Tegra 3 și 4 Excite Pure și Excite Pro, dar și pe Excite Write, care vine cu stylus.

Cele 3 tablete au dimensiuni similare și diagonale de 10 inch, iar ultimele două modele sunt high end, în vreme ce primul are dotări midrange. Toshiba Excite Pure vine cu un display de 10 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, procesor Tegra 3, 1 GB RAM și Android 4.2. în plus dotările includ 16 GB memorie internă, slot microSD, o cameră de 3 megapixeli în spate și un port micro HDMI.

Toshiba Excite Pro

Excite Pure va costa 299.99 dolari, iar Excite Pro aduce specificații ceva mai impresionante: ecran cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli, procesor Tegra 4, 2 GB RAM, 32 GB memorie internă, camera de 8 MP, micro HDMI și difuzoare stereo Harmon Kardon. Terminalul rulează Android 4.2 și va costa 499.99 dolari. Tripleta este întregita de către Excite Pro, vâre vine cu un stylus TruPen, cu 1024 de puncte de presiune și o suită de aplicații asociate, inclusiv TruNote și ThinkFree Office. Gadgetul va costa 599.99 dolari și are dotări identice cu ale lui Excite Pro, adiac CPU Tegra 4 și 2 GB RAM.

Toshiba Excite Write

Produsele debutează direct pe site-ul Toshiba începând cu luna iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×