HTC Butterfly S ar putea sosi În această lună, cu un nou procesor Qualcomm Snapdragon

1.313 ori
<b>HTC Butterfly S ar putea sosi În această lună, cu un nou procesor Qualcomm Snapdragon</b>De abia a ajuns și HTC Butterfly la noi la retaileri cu câteva săptămâni în urmă și deja vorbim despre un succesor pentru acest device. Luna trecută am văzut o imagine cu un presupus Butterfly 2, iar azi aflăm detalii despre ceea ce pare a fi...

De abia a ajuns și HTC Butterfly la noi la retaileri cu câteva săptămâni în urmă și deja vorbim despre un succesor pentru acest device. Luna trecută am văzut o imagine cu un presupus Butterfly 2, iar azi aflăm detalii despre ceea ce pare a fi un Butterfly S.

Terminalul ar urma să sosească pe piața în iunie, iar sursa zvonurilor este site-ul ePrice.com, care are darul de a nimeri aceste scăpări la fix. Butterfly S va debuta în China în următoarele săptămâni și va avea "un nou procesor Qualcomm Snapdragon" la bord, cel mai probabil un Snapdragon 800. Pe lângă acesta, vom vedea și o cameră Ultrapixel de 4 megapixeli, dar cu un mic upgrade.

Alte dotări vor include un slot microSD, o baterie cu capacitate crescută și HTC Sense 5.0. Nu avem idee dacă Butterfly S se va lansa și la nivel internațional, sau dacă va întârzia și va fi rebranduit Droid DNA II în SUA. în plus, încă îl așteptăm pe HTC M4, terminalul care se zvonește că va veni undeva pe la mijlocul lunii iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×