Computex 2013: Intel prezintă procesorul Merrifield pe un nou smartphone prototip

1.046 ori
<b>Computex 2013: Intel prezintă procesorul Merrifield pe un nou smartphone prototip</b>în vreme ce Samsung se lupta cu mitul core-urilor și încearcă să livreze destule procesoare 8 core pentru versiunea specială de Galaxy S4 din Asia, Intel trece la un setup dual core pe terminalele sale și pregătește și o generație viitoare de...

în vreme ce Samsung se lupta cu mitul core-urilor și încearcă să livreze destule procesoare 8 core pentru versiunea specială de Galaxy S4 din Asia, Intel trece la un setup dual core pe terminalele sale și pregătește și o generație viitoare de procesoare.

în cadrul Computex 2013, Tom Killroy, oficial Intel a urcat pe scenă pentru a prezentat o demonstrație a procesorului Merrifield. Demo-ul a fost realizat pe un smartphone prototip și dacă acesta e și mai puternic decât Lenovo K900 de la MWC, suntem brusc foarte interesați. Merrifield e bazat pe procesul de producție de 22 nm și va sosi pe terminalele destinate publicului de masă de abia în 2014.

Avantajele sunt în acest caz consumul mai redus de energie și creșterea în performanță, adică exact ce se promite la fiecare upgrade de generație de CPU. Terminalul prezentat pe scenă e probabul un smartphone de 4 inch, ce amintește de prototipurile Intel Medfield. Interesant e că pentru acest smartphone a fost menționat și un "hub de senzori de securitate", care ne duce cu gândul la autentificare pe bază de recunoaștere vocală, amprentă sau poate chiar identificare oculară.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×