Conceptul Yo Yo phone

1.733 ori
<b>Conceptul Yo Yo phone</b>Daca ar trebui sa alegem cel mai ridicol telefon concept de pana acum, acest Yo Yo Phone ar fi cu siguranta printre primele trei. Acest telefon nu arata doar ca un Yo Yo, aducand mai degraba cu un sandvis de inghetata, ci se si comporta ca o astfel de...

Daca ar trebui sa alegem cel mai ridicol telefon concept de pana acum, acest Yo Yo Phone ar fi cu siguranta printre primele trei.

Acest telefon nu arata doar ca un Yo Yo, aducand mai degraba cu un sandvis de inghetata, ci se si comporta ca o astfel de jucarie, fiind necesar ca utilizatorul sa isi infasoare castile in jurul terminalului. Telefonul Yo Yo a fost creat pentru NEC de catre designerul american Shaik Ridzwan si este un concept la ora actuala, fiind putin probabil sa il vedem vreodata pe piata. Copiii vor adora Yo Yo Phone cu siguranta, dar nu putem garanta ca aceeasi reactie o vor avea si adultii, in special daca telefonul va avea un pret ridicat.

Care va fi urmatorul pas? Evident, telefonul bumerang si aceasta nu ar fi o presupunere total eronata, avand in vederea inrudirea celor doua jucarii. Ne intrebam daca totusi, originalul terminal poate fi folosit ca un Yo Yo. Oare cati utilizatori si-ar tine terminalul mobil atarnand de un "fir de casti" si penduland vertical de dragul distractiei? Forma lui Yo Yo Phone ne aminteste de un alt concept esuat, telefonul-trusa de machiaj, ecranul sau asemanandu-se cu oglinda unei astfel de truse.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×