Asus V90, un telefon cu acoperire Bluetooth de 100m

1.531 ori
<b>Asus V90, un telefon cu acoperire Bluetooth de 100m</b>Chiar daca Asus nu este inca un nume mare in industria mobila, produsele sale devin din ce in ce mai bune si mai populare. Cateva din terminalele sale aduc pe piata tehnologii inovative, neexploatate inca de marile companii concurente. Asus J502 putea fi...

Chiar daca Asus nu este inca un nume mare in industria mobila, produsele sale devin din ce in ce mai bune si mai populare. Cateva din terminalele sale aduc pe piata tehnologii inovative, neexploatate inca de marile companii concurente.

Asus J502 putea fi controlat de la distanta, prin SMS-uri, iar Asus Z801 reprezenta o combinatie inedita dintre un telefon de lux si unul ce pune accentul pe...karaoke. De data aceasta este randul lui V90 sa iasa la rampa, in cadrul salonului de tehnologie Computex si puteti admira noul telefon al celor de la Asus in imaginea de mai sus.  V90 este stralucitor si are o grosime de 13.5mm, fiind echipat cu o camera de 3 megapixeli si un display QWGA de 2 inch.

De asemenea cel mai nou telefon lansat de Asus include radio FM, si sloturi pentru carduri de memorie microSD. Nimic special pana acum am putea spune, referindu-ne la functiile lui V90. Totusi noutatea terminalului sta in implementarea unei tehnologii Bluetooth avansate, care ofera o acoperire de pana la 100 de metri si functii de chat.

Se pare ca dintre toate caracteristicile tehnice ale unui terminal mobil, cel mai repede evolueaza tipurile de conectivitate, urmate de memorie si design. Asteptam o schimbare majora si la capitolul display si poate si o inlocuire a eternei camera de 2 sau 3 megapixeli cu una mai performanta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×