Condamnare la inchisoare in cazul Jucu - Nokia

1.620 ori
<b>Condamnare la inchisoare in cazul Jucu - Nokia</b>Petre Coste, fostul primar al comunei Jucu a fost condamnat la 2 ani si 10 luni de inchisoare, cu suspendare in cazul dosarului Nokia, ne informeaza amosnews.ro. Sentinta a fost pronuntata de catre judecatorii tribunalului Cluj, iar Petre Coste a fost...

Petre Coste, fostul primar al comunei Jucu a fost condamnat la 2 ani si 10 luni de inchisoare, cu suspendare in cazul dosarului Nokia, ne informeaza amosnews.ro.

Sentinta a fost pronuntata de catre judecatorii tribunalului Cluj, iar Petre Coste a fost acuzat de fapte de coruptie, in cadrul dosarului Nokia. Fostul primar al comunei Jucu a fost arestat preventiv de catre procurorii DNA, fiind prins in flagrant in timp ce primea mita 10.000 de euro. Banii au fost ceruti de catre primar, pentru a-l improprietari pe Adrian Munteanu (denuntatorul) cu suprafete de teren din zona Jucu.

Terenul se afla in apropierea parcului industrial Tetarom III, unde se afla fabrica de telefoane mobile Nokia. Suma totala ceruta de Petre Coste era de 18.000 de euro pentru facilitarea obtinerii terenurilor de langa uzina Nokia. Sa fi procedat fostul primar la fel si in cazul companiei finlandeze?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×