Telefonul aurit, pentru budistul din tine

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 2.169 ori
<b>Telefonul aurit, pentru budistul din tine</b>In cazul in care doriti un telefon de culoare aurie, cu decoratii budiste atunci terminalul din imaginea urmatoare este ideal pentru dumneavoastra. Telefonul budist nu este fabricat din aur si nici nu are un design de lux, fiind probabil ceea ce noi numim...

In cazul in care doriti un telefon de culoare aurie, cu decoratii budiste atunci terminalul din imaginea urmatoare este ideal pentru dumneavoastra.

Telefonul budist nu este fabricat din aur si nici nu are un design de lux, fiind probabil ceea ce noi numim o "chinezarie". Existau si suspiciuni conform carora acest terminal ar fi fost un Nokia N70 modificat, speculatii dezmintite de catre cei de la intomobile, care facusera presupunerea. Astfel de telefoane se bazeaza exclusiv pe design si pe un pret rezonabil pentru a-si atrage clientii, ca mai toate handseturile fabricate in China.

Va asteptati la un high-end? Luati-va gandul, caci aceasta "bijuterie" fascineaza doar ca design si idee si suntem siguri ca senzorul camerei sale nu atinge mai mult de 2-3 megapixeli, in vreme ce memoria interna nu depaseste cu siguranta 100MB. Telefonul este atat de bine customizat, in stil budist, incat include si sonerii si softuri budiste.

⚡ Avem 3 telefoane de dat celor care ghicesc ora la care dă startul eMAG promoției de Black Friday în 2018 (detalii AICI).
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×