Zapp isi extinde reateaua Hot Spot in 60 de statii OMV

Autor:  | Publicat în:  Zapp 1.135 ori
<b>Zapp isi extinde reateaua Hot Spot in 60 de statii OMV</b>Incepand din aceasta saptamana 60 de noi Hot Spot-uri Zapp vor fi disponibile in statiile OMV, crescand acoperirea operatorului, care detine acum 330 de astfel de Hot Spot-uri. Instalarea acestor puncte Hot Spot a debutat in 2004, dupa cum ne informeaza...

Incepand din aceasta saptamana 60 de noi Hot Spot-uri Zapp vor fi disponibile in statiile OMV, crescand acoperirea operatorului, care detine acum 330 de astfel de Hot Spot-uri.

Instalarea acestor puncte Hot Spot a debutat in 2004, dupa cum ne informeaza Smartfinancial.ro, si vom intalni acoperirea Zapp in hoteluri, cafenele, centre comerciale si statii OMV. Prin intermediul acestora, Zapp este cea mai mare retea mobila publica autohtona care ofera acces la servicii de mare viteza. Clientii OMV beneficiaza de 10 minute de internet gratuit prin interemediul Zapp Hot Spot, adica destul timp pentru a bea o cafea si a verifica emailul.

De asemenea, in statiile OMV va veti putea plati factura Zapp, in vreme ce serviciile wireless sunt disponibile in restaurantul/cafeneaua care insoteste statiile OMV. Exista la ora actuala in Romania 230 de statii de distributie a carburantului care ofera astfel de spatii speciale, care permit utilizarea conexiunilor wireless, Zapp instaland Hot Spot-uri in 90 dintre acestea (60 sunt OMV). Dupa cele 10 minute gratuite de conexiune wireless, pe care le mentionam anterior, clientii vor utiliza cardurile Zapp Internet Express pentru a se conecta la Internet.

Serviciul costa 2 dolari/ora si este valabil 24 de ore. Exista si carduri ce valoreaza 10, 30 sau 50 de dolari, disponibile in statiile OMV, oferind acces la Internet pe o perioada de 7, 23 sau 40 de ore. Cardurile sunt valabile 2, 4 sau 6 luni din momentul activarii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×