Continuă exploziile de telefoane: un iPhone 6 Plus ar fi explodat în buzunarul unui student, lăsând o gaură mare într-o pereche de jeans

1.674 ori
<b>Continuă exploziile de telefoane: un iPhone 6 Plus ar fi explodat în buzunarul unui student, lăsând o gaură mare într-o pereche de jeans</b>Aflăm astăzi detalii despre un nou incident ce implică explozia bateriei unui smartphone - de această dată fiind vorba despre un model iPhone 6 Plus aflat în buzunarul unui student.

Parcă de când au început să explodeze modelele Galaxy Note 7, e o adevărată epidemie de terminale care se supraîncălzesc şi explodează, chiar şi modele non Samsung. Astfel, după ce am văzut un iPhone 7 aparent explodând, acum un caz nou a fost semnalat, legat de un iPhone 6 Plus.

Explozie iPhone 6 Plus

El ar fi explodat în buzunarul din spatele jeanşilor unui student din New Jersey, lăsând în urma gaura pe care o vedeţi mai sus. E interesant că handsetul nu se afla la încărcat când s-a petrecut acest lucru, spre deosebire de modelele Note 7 problematice de exemplu. Aparent, studentul Darin Hlavaty s-a aşezat în bancă, punând presiune pe handset, care a început să scoată fum în timpul orei.

Ulterior s-au auzit şi nişte pocnituri şi fâsâituri şi apoi colegii şi-au dat seama că telefonul intrase în combustie spontană. Tânărul avea acest model iPhone de 6 luni şi a trebuit să îl arunce pe jos şi să îl calce pentru a stinge incendiul. Aparent handsetul avea o crăpătură, care ar putea fi motivul acestei defecţiuni. Să te aşezi pe un telefon aflat în buzunarul din spate înseamnă o presiune de multe zeci de kilograme asupra unui device cu talie subţire.

La rândul bateria e sub presiune şi uneori cedează. Dacă mă întrebaţi pe mine e foarte important dacă studentul era corpolent sau nu... ceea ce nu pare a fi cazul aici, pentru că am văzut clipul de la ştirile ABC, sursa informaţiei şi era un băiat foarte slab chiar. Apple a promis că va investiga cazul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×