Machete ale telefoanelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus în varianta Jet White apar într-un clip video

1.974 ori
<b>Machete ale telefoanelor iPhone 7 și iPhone 7 Plus în varianta Jet White apar într-un clip video</b>În vreme ce design-ul noii generații iPhone nu s-a schimbat prea mult, am avut și câteva noutăți la acest capitol precum este cazul noilor variante de culoare. Este vorba despre acel negru mat și despre nuanța glossy numită Jet Black care cu siguranță

Se zvonea în urmă cu ceva timp că Apple are în plan lansarea unei versiuni Jet White pentru modelele iPhone 7 și iPhone 7 Plus, variantă care din păcate nu a mai sosit de sărbători precum se indica la acea vreme. Deși șansele ca o asemenea nuanță să fie introdusă pentru noua gamă iPhone sunt unele destul de mici, nu strică să aruncăm o privire asupra modului în care telefoanele ar fi putut arăta.

Vedem machete ale cele două handset-uri în această variantă de culoare mai specială, nuanță care arată foarte bine și care nu va scoate în evidență atât de tare zgârieturile și amprentele precum se întâmplă în cazul acelui negru glossy. 

Personal cred că Apple nu va opta pentru lansarea unei asemenea variante pe piață acum în prag de 2017, fiind concentrată mai mult pe dezvoltarea iPhone-ului aniversar și a noii generații ce este programată pentru debut în toamna anului viitor. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×