Facebook lansează Messenger Lite - o aplicație de tip chat creată pentru smartphone-urile Android low-end

1.286 ori
<b>Facebook lansează Messenger Lite - o aplicație de tip chat creată pentru smartphone-urile Android low-end</b>O nouă aplicație debutează de astăzi în Google Play, și anume Messenger Lite. Software-ul este disponibil pentru moment doar în 5 țări din lume, printre care se află Tunisia, Venezuela, Kenia, Malaezia și Sri Lanka.

Cei de la Facebook anunță astăzi lansarea aplicației Messenger Lite - titlu care după cum și denumirea sa ne indică, vine special optimizat pentru un consum redus de date și pentru rularea sa în condiții optime chiar și pe terminalele mai vechi cu hardware din zona low-end. Software-ul este disponibil pentru Android, și inițial va debuta în 5 țări din lume: Kenia, Malaezia, Sri Lanka, Tunisia și totodată Venezuela. 

Motivul pentru care aplicația este lansată pentru început doar în aceste 5 țări, este acela că numărul de utilizatori Messenger de aici este cu mult mai mare decât alte locații ce s-au aflat pe lista inițială a celor de la Facebook. Desigur, este de așteptat ca distribuirea software-ului să fie extinsă în perioada imediat următoare.

Știți deja că există și Facebook Lite - o aplicație dezvoltată pe același principiu de a rula și pe smartphone-urile ceva mai vechi și de a consuma mai puține date. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×