Samsung Galaxy Note 7 va oferi un LED de notificări ceva mai special, unul numit Smart Glow

2.439 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 va oferi un LED de notificări ceva mai special, unul numit Smart Glow</b>Printre alte dotări ce le-am putea întâlni la bordul lui Samsung Galaxy Note 7 se află și funcția Smart Glow - fiind practic vorba despre un LED de notificări ceva mai special plasat sub forma unui cerc în jurul camerei foto de pe spate. Acest feature a

Recent am aflat despre faptul că phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 va aduce la pachet un scanner de iris, componentă ce urmează a fi produsă de către compania Patron. Astăzi apare în ecuație o nouă dotare a acestui phablet high-end, și anume prezența unui LED de notificări circular - unul ce se va afla în jurul camerei foto principale dacă schița de mai jos este într-adevăr reală.

Acest material, dar și descrierile de mai jos au fost obținute de către cei de la GalaxyClub.nl, și astfel descoperim ce va putea face acest modul. Vom beneficia aici de o aplicație numită Smart Glow ce ne va permite atribuirea de notificări luminoase pentru diferite alerte: apeluri prioritare, apeluri primite de la o anumită persoană, sau alerte pentru gradul de utilizare al bateriei.

De asemenea, acest cerc luminos va oferi și funcția Selfie Assist prin care vom putea realiza fotografii fără a mai apăsa butonul de captura. Telefonul va recunoaște fața utilizatorului, iar ulterior LED-ul se va ilumina pe albastru și în două secunde vom avea fotografia portret.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×