Telefon sub 150 de dolari: Coolpad Cool Play 8 are ecran de 6.2 inch cu breton, cameră duală

915 ori
<b>Telefon sub 150 de dolari: Coolpad Cool Play 8 are ecran de 6.2 inch cu breton, cameră duală</b>Coolpad, o companie care la un moment dat însemna ceva pe piaţa tabletelor a anunţat în această săptămână un nou smartphone cu diagonală generoasă, de 6.2 inch. Se numeşte Coolpad Cool Play 8 şi poate fi admirat mai jos

Coolpad, o companie care la un moment dat însemna ceva pe piaţa tabletelor a anunţat în această săptămână un nou smartphone cu diagonală generoasă, de 6.2 inch. Se numeşte Coolpad Cool Play 8 şi poate fi admirat mai jos.

Coolpad Cool Play 8

Telefonul are un corp din aluminiu şi un ecran cu decupaj lat. Vine cu o rezoluţie de 2246 x 1080 pixeli, deloc rea, având în vedere preţul. La bord se află un procesor MediaTek MT6750, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Mai avem şi slot microSD şi o cameră duală în spate cu senzori de 16 MP + 2 MP. În faţă se află o cameră selfie de 8 MP.

Coolpad Cool Play 8

Uitându-te la spate ai putea jura că e acoperit cu sticlă, dar e de fapt metal cu o textură care imită sticla. Acolo găsim şi cititorul de amprente şi designul acestui telefon mă duce cu gândul la un Huawei Honor 8 sau 9. Dotările se încheie cu o baterie de 4000 mAh, Android 8.1 cu o interfaţă custom Coolpad aplicată peste.

Cool Play 8 vine pe gri sau roşu, la preţul de 145 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×