Moto Z3 apare într-o certificare cu Android Pie la bord; Actualizarea ar putea sosi curând

926 ori
<b>Moto Z3 apare într-o certificare cu Android Pie la bord; Actualizarea ar putea sosi curând</b>Dacă în trecut cei de la Motorola ne uimeau prin viteza de actualizare a terminalelor din portofoliu la cele mai noi versiuni Android, iată că în 2018 lucrurile nu mai stau la fel. La ora actuală avem doar două smartphone-uri ce au primit

Dacă în trecut cei de la Motorola ne uimeau prin viteza de actualizare a terminalelor din portofoliu la cele mai noi versiuni Android, iată că în 2018 lucrurile nu mai stau la fel. La ora actuală avem doar două smartphone-uri ce au primit acest release și anume Moto One, respectiv Moto One Power - ambele fiind modele Android One ca un reminder.

Moto Z3

Modelul cu numărul 3 ce va primi Pie ar putea fi Moto Z3 după cum dezvăluie azi o certificare. Este vorba despre o aprobare din partea ageției Bluetooth Launch Studio ce confirmă testarea lui Android Pie pe acest device, semn că actualizarea ar putea sosi curând. Cel mai probabil startul update-ului va fi dat undeva prin ianuarie anul viitor și rămâne de văzut dacă va sosi simultan și pe varianta Z3 Play.

Aparent, cei de la Motorola ar fi dezvăluit că Android Pie va ajunge la un moment dat și pe seria de terminale Moto Z2, dar și pe Moto G6, respectiv Moto G6 Plus, fără a fi oferită o dată exactă pentru această distribuire. Singurul lucru pe care utilizatorii îl pot face acum, este să aștepte. Revenim cu informații odată ce apar noutăți!

 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×