Samsung Galaxy M20 ar putea fi primul battery phone al sud-coreenilor; Ar avea o baterie de 5000 mAh

3.068 ori
<b>Samsung Galaxy M20 ar putea fi primul battery phone al sud-coreenilor; Ar avea o baterie de 5000 mAh</b>Continuă scăpările legate de seria Samsung Galaxy M, care ar putea foarte bine să fie inaugurată de modelul Galaxy M20. Acesta tocmai a scăpat pe web în detalii despre bateria sa. Aceasta ar avea o capacitate de 5000 mAh şi mai

Continuă scăpările legate de seria Samsung Galaxy M, care ar putea foarte bine să fie inaugurată de modelul Galaxy M20. Acesta tocmai a scăpat pe web în detalii despre bateria sa. Aceasta ar avea o capacitate de 5000 mAh şi mai multe detalii avem mai jos.

Vă reamintesc că Samsung ar vrea să înlocuiască gama Galaxy C, Galaxy On şi Galaxy J cu seria Galaxy M. Primele două unităţi din serie sunt Galaxy M10 şi M20, iar M20 ar putea fi un battery phone, judecând după bateria sa de 5000 mAh. În general Samsung nu merge până la cote de genul cu bateriile sale şi trebuie spus că modelele Galaxy J au stat mereu bine la acest capitol.

Samsung Galaxy M20 (SM-M205F) va avea şi un ecran Infinity-U la bord, conform aceleiaşi surse. Asta înseamnă un breton în stil "picătură de apă". Mai aflăm că smartphone-ul va măsura 8.8 mm în grosime, 156.4 mm în lungime şi 74.5 mm în lăţime. Ar putea avea jack audio şi o cameră frontală de 8 MP, plus una duală în spate, cu senzori de 13 MP + 5 MP.

Telefonul a apărut deja în GeekBench cu un procesor Exynos 7885 şi 3 GB RAM la bord. Cel mai probabil va rula Android 8.1 Oreo, ca şi Galaxy M10, care a fost certificat recent de autorităţi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×