Cortana a prezis cu succes 8 meciuri de la Cupa Mondială 2014; Mai ceva decât caracatița Paul!

828 ori
<b>Cortana a prezis cu succes 8 meciuri de la Cupa Mondială 2014; Mai ceva decât caracatița Paul!</b>Se pare că mai nou Cortana are și rol de oracol, carismaticul asistent virtual de la Microsoft oferind și predicții pentru meciurile de la Cupa Mondială. Printre ele s-a numărat chiar și înfrângerea Statelo Unite de către Belgia aseară. &nbsp;...

Se pare că mai nou Cortana are și rol de oracol, carismaticul asistent virtual de la Microsoft oferind și predicții pentru meciurile de la Cupa Mondială. Printre ele s-a numărat chiar și înfrângerea Statelo Unite de către Belgia aseară.

în plus, Cortana a mai prezis și victoria Braziliei, Columbiei, Olandei și a Costa Ricăi în șaisprezecimi. E drept că toate sunt favorite și erau oarecum ușor de prezis, deci asistentul virtual din Windows Phone 8.1 nu a anticipat și surprize deocamdată. Această funcție legată de predicții face parte dintr-o serie de update-uri pe care Microsoft i le aduce lui Cortana la fiecare două săptămâni.

Compania din Redmond implementează și informații noi la interval regulat. Cortana a mai nimerit și trecerea mai departe a Germaniei și Franței la acest campionat, deci în total ar fi cam 8 meciuri prezise OK. Microsoft testează în acest moment un engine de predicții Bing, care a mai oferit rezultate anticipate corect pentru American Idol, The Voice sau Dancing With the Stars. Sunt luate în calcul de obicei elemente precum oră, recordurile echipelor, avantajul de a juca acasă și alți factori.

Pe cine credeți că vede Cortana drept favorita în finală?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×