Cortana a prezis cu succes 8 meciuri de la Cupa Mondială 2014; Mai ceva decât caracatița Paul!

879 ori
<b>Cortana a prezis cu succes 8 meciuri de la Cupa Mondială 2014; Mai ceva decât caracatița Paul!</b>Se pare că mai nou Cortana are și rol de oracol, carismaticul asistent virtual de la Microsoft oferind și predicții pentru meciurile de la Cupa Mondială. Printre ele s-a numărat chiar și înfrângerea Statelo Unite de către Belgia aseară. &nbsp;...

Se pare că mai nou Cortana are și rol de oracol, carismaticul asistent virtual de la Microsoft oferind și predicții pentru meciurile de la Cupa Mondială. Printre ele s-a numărat chiar și înfrângerea Statelo Unite de către Belgia aseară.

în plus, Cortana a mai prezis și victoria Braziliei, Columbiei, Olandei și a Costa Ricăi în șaisprezecimi. E drept că toate sunt favorite și erau oarecum ușor de prezis, deci asistentul virtual din Windows Phone 8.1 nu a anticipat și surprize deocamdată. Această funcție legată de predicții face parte dintr-o serie de update-uri pe care Microsoft i le aduce lui Cortana la fiecare două săptămâni.

Compania din Redmond implementează și informații noi la interval regulat. Cortana a mai nimerit și trecerea mai departe a Germaniei și Franței la acest campionat, deci în total ar fi cam 8 meciuri prezise OK. Microsoft testează în acest moment un engine de predicții Bing, care a mai oferit rezultate anticipate corect pentru American Idol, The Voice sau Dancing With the Stars. Sunt luate în calcul de obicei elemente precum oră, recordurile echipelor, avantajul de a juca acasă și alți factori.

Pe cine credeți că vede Cortana drept favorita în finală?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×