Romtelecom oferă acces gratuit clienților la Internet În peste 13 milioane de puncte de acces WiFi de pe glob prin rețeaua Fon

831 ori
<b>Romtelecom oferă acces gratuit clienților la Internet În peste 13 milioane de puncte de acces WiFi de pe glob prin rețeaua Fon</b>începând cu această lună Romtelecom va oferi clienților săi acces gratuit la Internet la nivel global, prin 13 milioane de puncte de acces WiFi. Acest serviciu e bazat pe opțiunea gratuită Fon, iar pentru a beneficia de serviciu clienții trebuie...

începând cu această lună Romtelecomva oferi clienților săi acces gratuit la Internet la nivel global, prin 13 milioane de puncte de acces WiFi. Acest serviciu e bazat pe opțiunea gratuită Fon, iar pentru a beneficia de serviciu clienții trebuie să permită la rândul lor acces la propria conexiune WiFi Romtelecom.

Fon este o rețea publică internațională, care vă va oferi Internet gratuit în milioane de locații de pe glob. Serviciul e disponibil pentru abonații Romtelecom care dețin un router Huawei HG 658, ce permite partajarea accesului la propria conexiune WiFi de acasă. Bănuiesc că și accesul internațional prin Fon se face tot folosind routere puse la dispoziție de alți utilizatori, într-o uriașă inițiativa de partajare de semnal WiFi.

Conceptul acestei comunități este unul binevenit, iar cu opțiunea Fon clienții Romtelecom pot naviga pe Internet, accesa emailul sau rețelele sociale de pe orice device. Datele de acces sunt disponibile în contul MyAccount al fiecărui abonat, după ce el își dă acceptul de partajare a conexiunii. Dacă folosiți un smartphone sau o tabletă, aveți la dispoziție aplicația Fon gratuită in Play Store sau App Store.

Atunci când aplicația va detecta un FonSpot în zona ea se va conecta automat la Internet. Puteți activa sau dezactiva oricând Fon prin MyAccount sau sunând la 1930.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×