Cosmote România introduce noi extraopțiuni Connect Mobile pentru utilizatorii prepaid

Autor:  | Publicat în:  Cosmote 1.363 ori
<b>Cosmote România introduce noi extraopțiuni Connect Mobile pentru utilizatorii prepaid</b>Cei de la Cosmote România ne-au anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că utilizatorii prepaid vor putea beneficia de noi extraopțiuni Connect Mobile ce oferă trafic de date începând de la 70 MB și până la 2 GB. Aceste...

Cei de la Cosmote România ne-au anunțat astăzi prin intermediul unui comunicat de presă faptul că utilizatorii prepaid vor putea beneficia de noi extraopțiuni Connect Mobile ce oferă trafic de date începând de la 70 MB și până la 2 GB. Aceste extraopțiuni au prețuri cuprinse între 1 euro și 9 euro.

Portofoliul de extraopțiuni Connect Mobile va cuprinde de acum două noi planuri tarifare numite Connect Mobile Weekly și Connect Mobile 70 MB. în timp ce prima dintre acestea oferă 250 MB trafic de date pentru o taxă de doar 2 euro credit/săptămână, opțiunea Connect Mobile 70 oferă după cum sugerează și numele 70 MB de trafic web pentru doar 1 euro pe lună.

Cosmote România introduce noi extraopțiuni Connect Mobile pentru utilizatorii prepaid

De asemenea, clienții vor putea beneficia de mai mult trafic de date cu doar 3 euro credit lunar prin intermediul extraopțiunii Connect Mobile 200, extraopțiune ce oferă 200 MB trafic de date. Puteți consulta întreaga listă de extraopțiuni Cosmote Connect Mobile chiar în tabelul de mai sus. Mai multe informații pe site-ul Cosmote.ro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×