Google reușește achiziția unui pachet de brevete de comunicare de la Foxconn

694 ori
<b>Google reușește achiziția unui pachet de brevete de comunicare de la Foxconn</b>în cursul acestei zile, celebrul producător de dispozitive electronice Foxconn, cunoscut în special pentru contractele de fabricație a unor dispozitive ca iPhone sau a consolelor de jocuri PlayStation a anunțat faptul că un pachet de brevete de...

în cursul acestei zile, celebrul producător de dispozitive electronice Foxconn, cunoscut în special pentru contractele de fabricație a unor dispozitive ca iPhone sau a consolelor de jocuri PlayStation a anunțat faptul că un pachet de brevete de comunicare a fost vândut către gigantul Google prin intermediul companiei americane MiiCs & Partners.

Aceste brevete conțin diverse schițe ce se referă la design-ul, producția și testarea de sisteme de comunicare. Astfel, Foxconn a reușit ca prin compania MiiCs & Partners să își asigure managementul și comercializarea brevetelor deținute. Până în acest moment, Foxconn a aplicat pentru aproximativ 128.400 brevete la nivel global, dintre care doar 64.300 au fost acordate.

De asemenea, aflăm și faptul că anul trecut, compania Foxconn era situată în top 20 companii deținătoare de brevete din US. Acest lucru a fost dezvăluit de către compania americană Envision IP, al cărui director managerial a declarat că Foxconn și-ar putea oferi portofoliul de brevete către alte companii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×