Cota de distribuție a lui Android 4.4 KitKat pe piață depășește pragul de 10%

Autor:  | Publicat în:  Android 648 ori
<b>Cota de distribuție a lui Android 4.4 KitKat pe piață depășește pragul de 10%</b>Iată că datorită update-urilor aduse de către producători, cât și datorită terminalelor vândute încă din magazine cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, cota de distribuție pe piața a acestui OS depășește acum pragul de 10%, acesta...

Iată că datorită update-urilor aduse de către producători, cât și datorită terminalelor vândute încă din magazine cu sistemul de operare Android 4.4 KitKat, cota de distribuție pe piața a acestui OS depășește acum pragul de 10%, acesta ajungând la 13.6%.

Android 4.4 KitKat a reușit astfel să aibă parte de o creștere impresionantă pe piață. Dacă la începutul acestui an, mai precis pe data de 12 ianuarie, numărul de terminale KitKat reprezenta un procent de doar 1.4%, iată că acum acesta ajunge la 13.6%, cifră ce reprezintă o creștere de până la 10 ori mai mare.

Din câte putem observa în graficul și tabelul de mai sus, KitKat se află acum pe poziția numărul trei după Gingerbread 2.3.3 - 2.3.7 (14.9%), și după fruntașul JellyBean (4.1-4.2) cu un procent de 58.4%. De asemenea, observăm și faptul că 3.0 Honeycomb dispare complet din peisaj.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×