Huawei P8 Lite primește acum actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe plan european

4.879 ori
<b>Huawei P8 Lite primește acum actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe plan european</b>Odată cu finalizarea programului de testare a versiunii Beta pentru smartphone-ul Huawei P8 Lite, era de așteptat ca producătorul să vină și cu varianta finală, lucru ce se întâmplă acum. Utilizatorii din Polonia și Germania confirmă sosirea update-ului

Cei de la Huawei au organizat și în România un program de beta-testing pentru sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow destinat smartphone-ului P8 Lite, participanții fiind răsplătiți ulterior cu un cadou format dintr-o husă și un trepied marca Huawei. Odată ce programul a ajuns la final, era de așteptat ca pachetul software să vină și într-o versiune finală.

Acest lucru se întâmpla chiar acum, sosirea actualizării fiind semnalată de către utilizatorii din Polonia și Germania. Update-ul sosește via OTA într-un pachet cu mărime de 1.5 GB și ne oferă în primul rând posibilitatea de a alege ce funcții să fie utilizate de anumite aplicații (ex: putem opta ca browser-ul Chrome să nu utilizeze locația noastră).

De asemenea, se remarcă și o optimizare a consumului de energie odată cu această nouă versiune software. Vă reamintim că smartphone-ul Huawei P8 lite vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core Kirin 620, 2 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Succesul acestui model pe piața internațională este demonstrat și de către cele 10 milioane de exemplare vândute.

Posibil ca Huawei P9 Lite să-i urmeze parcursul, telefon ce și-a făcut de curând apariția și în oferta retailerilor locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×