Huawei P8 Lite primește acum actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe plan european

4.955 ori
<b>Huawei P8 Lite primește acum actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pe plan european</b>Odată cu finalizarea programului de testare a versiunii Beta pentru smartphone-ul Huawei P8 Lite, era de așteptat ca producătorul să vină și cu varianta finală, lucru ce se întâmplă acum. Utilizatorii din Polonia și Germania confirmă sosirea update-ului

Cei de la Huawei au organizat și în România un program de beta-testing pentru sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow destinat smartphone-ului P8 Lite, participanții fiind răsplătiți ulterior cu un cadou format dintr-o husă și un trepied marca Huawei. Odată ce programul a ajuns la final, era de așteptat ca pachetul software să vină și într-o versiune finală.

Acest lucru se întâmpla chiar acum, sosirea actualizării fiind semnalată de către utilizatorii din Polonia și Germania. Update-ul sosește via OTA într-un pachet cu mărime de 1.5 GB și ne oferă în primul rând posibilitatea de a alege ce funcții să fie utilizate de anumite aplicații (ex: putem opta ca browser-ul Chrome să nu utilizeze locația noastră).

De asemenea, se remarcă și o optimizare a consumului de energie odată cu această nouă versiune software. Vă reamintim că smartphone-ul Huawei P8 lite vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core Kirin 620, 2 GB memorie RAM și cu o cameră foto principală de 13 megapixeli. Succesul acestui model pe piața internațională este demonstrat și de către cele 10 milioane de exemplare vândute.

Posibil ca Huawei P9 Lite să-i urmeze parcursul, telefon ce și-a făcut de curând apariția și în oferta retailerilor locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×