Huawei "Mulan" - Noul telefon flagship Huawei reapare În imagini, avem și specificații și o posibilă dată de lansare

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.030 ori
<b>Huawei "Mulan" - Noul telefon flagship Huawei reapare În imagini, avem și specificații și o posibilă dată de lansare</b>Mulți au crezut că Huawei P7 e singurul model de vază al companiei chineze în acest an, dar ni se pregătește un smartphone și mai și, iar azi avem noi dovezi legate de existența sa. în primul rând avem imaginea de mai jos și apoi detalii...

Mulți au crezut că Huawei P7 e singurul model de vază al companiei chineze în acest an, dar ni se pregătește un smartphone și mai și, iar azi avem noi dovezi legate de existența sa. în primul rând avem imaginea de mai jos și apoi detalii despre dotările sale.

știam deja că produsul va avea numele de cod Mulan, iar el apăruse în AnTuTu cu ceva vreme în urmă, cu un display Full HD și un procesor 8 core Kirin produs de Huawei. Privit din lateral noul model amintește destul de mult de un Huawei Ascend P1, iar în AnTuTu descoperim că scorul sau e destul de ridicat, aproape de 40.000 de puncte, ceea ce e o performanță și pentru un smartphone modern.

Huawei Mulan

Mulan are drept "creier" un procesor 8 core Kirin 920, tactat la 1.3 GHz și avem parte și de un GPU Mali T624, plus 3 GB RAM. Acest device, cu scorul sau de 37.999 puncte e chiar peste Samsung Galaxy Note 3, care multă vreme a rămas un punct de reper în testele benchmark. Alte dotări includ 16 GB memorie internă, o cameră de 13 MP în spate și una frontală de 5.1 MP. Huawei Mulan ar urma să fie lansat pe 16 august, dacă ne luăm după teaserul de mai jos.

Huawei

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×