Create Pottery Review - simulator de olărit pe Android (Video)

4.254 ori
<b>Create Pottery Review - simulator de olărit pe Android (Video)</b>Dacă doriți o metodă de relaxare după o zi grea de muncă, vă propunem aplicația Let&#39;s Create Pottery, disponibilă în Google Play Store la doar 99 de cenți. De obicei aplicația costă 5 dolari, dar ea este acum disponibilă cu un discount...

Dacă doriți o metodă de relaxare după o zi grea de muncă, vă propunem aplicația Let's Create Pottery, disponibilă în Google Play Store la doar 99 de cenți. De obicei aplicația costă 5 dolari, dar ea este acum disponibilă cu un discount special. Avem de-a face aici cu un simulator de olărit, pe care l-am testat pe tableta Yarvik GoTab Zetta.

Aplicația Let's Create Pottery este creată de către Infinite Dreams și ocupa 29 MB. Ideea e simplă: luați o bucată de lut și o modelați în forma unor vase romane, amfore, vaze moderne sau ce vă poftește inima. Veți face asta atingând ecranul și făcând swipe la marginile vasului creat, pentru a subția sau îngroșa profilul său pentru a crea un gât de vază, o bază pentru un vas sau o margine mai rotunjită. După ce vasul e gata îl puteți băga la cuptor pentru solidificare și apoi să îl pictați și decorați cu diferite ornamente cumpărate din magazinul aplicației.

Banii pentru aceste ornamente sunt obținuți onorând diferite comenzi primite pe mailul din aplicație, ba de la o mătușă, ba de la o prietenă a sa și așa mai departe. Veți primi pe mail o poză cu un vas și indicații despre cum să îl realizați. Primiți steluțe în funcție de cât de aproape sunteți de imagine și odată realizat obiectul perfect din lut veți primi și bani. Scopul aplicației este relaxarea, lucru indicat și de fundalul calm, cu sunet de ciripit de păsări și ambient de natură în fundal.

Puteți descărca aplicația de aici, dacă doriți să vă relaxați prin olărit. îi acordăm aplicației nota 9.5 din 10. Există și o variantă gratuită a aplicației aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×