Hungry Shark World Review (LG G5): simulator de foame acvatică, cu o grafică plăcută, puţină plictiseală (Video)

1.714 ori
<b>Hungry Shark World Review (LG G5): simulator de foame acvatică, cu o grafică plăcută, puţină plictiseală (Video)</b>Nu prea înţeleg isteria din jurul jocurilor Hungry Shark... Să aibă de-a face cu Shark Week de la Discovery? Să fie vina promovării Ubisoft? Sau avem toţi instincte criminale şi vrem să fim rechini? Cert e că am cedat recomandărilor insistente..

Nu prea înţeleg isteria din jurul jocurilor Hungry Shark... Să aibă de-a face cu Shark Week de la Discovery? Să fie vina promovării Ubisoft? Sau avem toţi instincte criminale şi vrem să fim prădători? Cert e că am cedat recomandărilor insistente de a încerca titlul Hungry Shark World şi l-am testat pe LG G5. Ce a ieşit vedeţi mai jos.

Jocul e gratuit in Play Store, s-a lansat la mijlocul lunii mai şi e creaţia unui studio deţinut de Ubisoft. Avem de-a face cu un sequel pentru Hungry Shark Evolution, unul cu grafică 3D şi foarte multă faună subacvatică. Vom controla rechinul cu un thumbstick în partea dreaptă a ecranului, în vreme ce în stânga sau în general cam orice zonă a ecranului apăsăm şi ţinem apăsat pentru un boost.

Hungry Shark World

Această apăsare îi permite rechinului să muşte mai cu spor din prada sa, dar boost meterul se epuizează rapid. Rechinul e mereu înfometat, iar dacă nu mănâncă o serie de secunde, începe să îi scadă viaţa. Putem hali oameni care înoată, care stau pe plajă, păsări care plutesc pe apă sau să le luăm din aer şi evident cam tot ce înoată pe sub apă.

Evident sunt şi câteva specii precum meduzele, crabii mari sau alţi rechini pe care nu îi putem mânca folosind rechinul iniţial şi ne trebuie o variantă actualizată. Jocul are grijă să fie copilăros şi nu foarte sângeros, deci nici o grijă la acest capitol. 17 specii de rechin sunt incluse, inclusiv marele alb şi rechinul ciocan.

Vom naviga în 3 zone ale globului, precum cea arctică, în Pacific şi în marea Arabiei. Există 20 de tipuri de misiuni, sute de specii de pradă/vânător şi fie că vă vine să credeţi sau nu, puteţi dota prădătorul controlat de voi cu accesorii. Îl puteţi echipa cu un laser, să îi daţi un sidekick şi să cheltuiţi banii pe upgrade-uri de viteză, muşcătură sau boost.

Grafica arată bine, dar gameplay-ul e foarte repetitiv, chiar dacă avem destul de multă libertate de mişcare. Practic trebuie să căutăm obsesiv, la nivel de OCD ceva de mâncare, altfel moare rechinul. Cam aici se opreşte toată acţiunea jocului... Putem ajunge şi pe uscat şi să fim împuşcaţi de un şerif şi îi acordăm acestui titlu destul de distractiv nota de 8.1 din 10. Îl puteți descărca de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui LG G5 îl puteți afla de mai jos:

Review Hungry Shark World prezentat pe telefonul LG G5

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×