Narcos: Cartel Wars Review (Allview X3 Soul Style) - clonă de Boom Beach destul de capabilă, cu câteva elemente controversate (Video)

1.645 ori
<b>Narcos: Cartel Wars Review (Allview X3 Soul Style) - clonă de Boom Beach destul de capabilă, cu câteva elemente controversate (Video)</b>Dacă tot a început serialul Narcos, sezonul 2, atunci era cazul să primim şi un joc asociat pentru Android şi iOS. Numele său este Narcos: Cartel Wars, iar titlul e gratuit in Play Store şi testat pe Allview X3 Soul Style, telefon pe care vi l-am oferit..

Dacă tot a început serialul Narcos, sezonul 2, atunci era cazul să primim şi un joc asociat pentru Android şi iOS. Numele său este Narcos: Cartel Wars, iar titlul e gratuit in Play Store şi testat pe Allview X3 Soul Style, telefon pe care vi l-am oferit la concurs de altfel.

Avem de-a face cu o clonă de Boom Beach, asta e clar de la prima bătălie, doar că acum suntem într-un mediu sud american. Ne-o spune muzica de fundal, Pablo Escobar care ne dă tutoriale şi hint-uri şi felul în care arata clădirile şi fundalurile. Resursele includ lemn, piatră, lingouri de aur, dolari şi evident şi drogurile lui Escobar.

Vom construi şi actualiza clădiri, pune mine, turete şi tunuri pentru defensivă şi antrena asasini (Sicarios) pentru a controla patrule trimise spre rivali sau a ne apăra bază. Grafică arată binişor pentru genul acesta de joc, iar luptele se desfăşoară de-a lungul a 3 minute şi avem şi opţiunea de fast forward pentru acţiune. Din fericire putem trage şi cu rachete înainte să trimitem soldaţii şi îi putem direcţiona spre zona de atacat, cu o perioadă de cooldown pentru eroi.

Review Narcos: Cartel Wars, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Style

Evident avem timere pentru clădiri şi antrenarea de soldaţi, alungate cheltuind lingouri, care sunt greu de obţinut. Luptăm şi cu gameri reali, dar avem şi misiuni în campanie şi aparent şi unele Story. Avem şi misiuni zilnice, chat global, alianţe şi jocul a fost destul de distractiv şi nu chiar greu. Nu m-am simţit forţat să fac IAP-uri, iar baza a evoluat rapid si cochet.  

E un joc distractiv dacă v-a plăcut Boom Beach, dar puţin controversat pentru că e plin de arme şi droguri. Îi dăm notă de 8.3 din 10 şi îl descărcaţi de aici pentru Android, sau de aici pentru iOS.

Prețul actualizat al lui Allview X3 Soul Style, îl puteți afla de aici!

Review Narcos: Cartel Wars, joc Android prezentat pe telefonul Allview X3 Soul Style

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×