Intel pune la bătaie 29.000 de dolari pentru dezvoltatorii de jocuri În cadrul unei competiții axate pe Android

Autor:  | Publicat în:  Intel 852 ori
<b>Intel pune la bătaie 29.000 de dolari pentru dezvoltatorii de jocuri În cadrul unei competiții axate pe Android</b>Asocierea dintre Intel și Android este din ce în ce mai proeminentă, deoarece producătorul de chipuri nu dorește să rămână în urmă când vine vorba de terminale mobile cărora le asigura procesorul. Până acum Intel a colaborat cu Lenovo,...

Asocierea dintre Intel și Android este din ce în ce mai proeminentă, deoarece producătorul de chipuri nu dorește să rămână în urmă când vine vorba de terminale mobile cărora le asigura procesorul. Până acum Intel a colaborat cu Lenovo, Orange și Lava International, plus Motorola. Ei bine, acum că are parteneri hardware, Intel atrage și parteneri software, sau mai bine zis comunitatea de dezvoltatori, care are acum la dispoziție un concurs din partea Intel.

E vorba despre un concurs de dezvoltare a jocurilor Android, cu premii în valoare de 29.000 de dolari. Dezvoltatorii trebuie să scrie un material informativ și tehnic despre jocul lor, această sarcină făcând parte din concurs. în plus, ei trebuie să posteze și o descriere a codului folosit în joc, care poate fi testat cu ajutorul emulatorului Android 4.0.4, aflat pe un site pus la dispoziție de Intel. Premiul cel mare va fi de 25.000 de dolari, dar vor exista și premii de 1.000 de dolari pe lună în perioada de 4 luni în care se va desfășura competiția.

Tabletele și smartphone-urile sunt dominate de procesoare ARM și Intel încearcă să își croiască drum pe această piață aglomerată. O comunitate de dezvoltatori în spatele tău reprezintă o soluție excelentă pentru a da lovitura. Dacă îmi dați voie să spun asta, premiul este destul de modest, având în vedere felul în care au ajuns să arate jocurile în ziua de azi pe tablete și telefoane. Sunt convins că Gameloft sau Glu Mobile ar plăti mult mai mult pentru o idee originală de joc.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×