Creșteri spectaculoase pentru Huawei la capitolul livrări smartphone în primul trimestru din 2019; Cu un pas mai aproape de detronarea Samsung

1.500 ori
<b>Creșteri spectaculoase pentru Huawei la capitolul livrări smartphone în primul trimestru din 2019; Cu un pas mai aproape de detronarea Samsung </b>Planurile celor de la Huawei care implică și depășirea Samsung în 2020 sunt mai aproape de realizare, asta ca urmare a veștilor pozitive sosite astăzi în online. Descoperim pe seama unui raport preliminar emis de către IDC faptul

Planurile celor de la Huawei care implică și depășirea Samsung în 2020 sunt mai aproape de realizare, asta ca urmare a veștilor pozitive sosite astăzi în online. Descoperim pe seama unui raport preliminar emis de către IDC faptul că în primul trimestru din 2019 Huawei a reușit să înregistreze creșteri spectaculoase la nivel de livrări smartphone.

Aflăm astfel că în perioada ianuarie-martie 2019 au fost livrate 59 milioane de smartphone-uri Huawei la nivel global, asta în vreme ce cu în an în urmă, în aceeași perioadă de 3 luni reușea livrarea a 39 milioane smartphone-uri la nivel global. Sunt șanse foarte mari ca Huawei să depășească Apple în acest prim trimestru la vânzări smartphone, ca un fapt divers fiind dezvăluit faptul că firma din Cupertino a înregistrat livrarea a 52 milioane smartphone-uri în Q1 din 2018.

Analiștii se așteaptă la o scădere a vânzărilor Apple în acest trimestru, fapt de care vor profita cei de la Huawei. Compania chineză a reușit ca în acest prim trimestru să obțină venituri la nivelul întregului business de aproximativ 27 miliarde dolari, cifră ce reprezintă un salt de 39% de la an la an. 

Huawei este cu un pas mai aproape de detronarea Samsung și cine știe, poate acest lucru se va întâmpla mai devreme de 2020. Așteptăm desigur rezultatele finale ale raportului IDC pentru a vedea diferențele dintre cele două companii la capitolul livrări smartphone-uri în Q1 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×