Creșteri spectaculoase pentru Allview în primele 2 luni din 2019; Brașovenii mai fac o mutare inteligentă

1.139 ori
<b>Creșteri spectaculoase pentru Allview în primele 2 luni din 2019; Brașovenii mai fac o mutare inteligentă</b>Odată cu prezentarea arătosului smartphone Allview X6 Xtreme despre care v-am vorbit într-un articol dedicat chiar aici, brașovenii de la Allview au răspuns și invitației unui interviu realizat de către publicația ZF.ro.

Odată cu prezentarea arătosului smartphone Allview X6 Xtreme despre care v-am vorbit într-un articol dedicat chiar aici, brașovenii de la Allview au răspuns și invitației unui interviu realizat de către publicația ZF.ro. Pe această cale aflăm date interesante despre parcursul companiei în primele 2 luni ale anului și despre o nouă linie de business pe care Allview a dechis-o.

Suntem informați că firma din spatele produselor comercializate sub brandul Allview și anume Visual Fan, a reușit ca după un an 2018 în care s-a înregistrat o scădere a veniturilor să revină pe creștere. Astfel, în primele 2 luni ale anului 2019 veniturile companiei au crescut cu 20% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Informația vine chiar din partea lui Lucian Peticilă, director general Visual Fan care a mai dezvăluit și detalii cu privire la noua linie de business deschisă, cea prin care oferă servicii de distribuție pentru alte branduri, un prim contract fiind semnat pentru televizoarele marca Schneider. Pentru 2019 Allview are planuri mari și v-am prezentat aici un calendar al lansărilor pregătite

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×