Apple a ocupat locul întâi la vânzări de telefoane în SUA în primul trimestru din 2019, iar Samsung poziția secundă

948 ori
<b>Apple a ocupat locul întâi la vânzări de telefoane în SUA în primul trimestru din 2019, iar Samsung poziția secundă</b>Am tot auzit în ultimele luni cât de sub aşteptări a fost Apple în 2018, când vine vorba de livrări şi vânzări de unităţi iPhone. Totuşi când vine vorba de ţara sa de baştină, SUA, lucrurile par să meargă de minune

Am tot auzit în ultimele luni cât de sub aşteptări a fost Apple în 2018, când vine vorba de livrări şi vânzări de unităţi iPhone. Totuşi când vine vorba de ţara sa de baştină, SUA, lucrurile par să meargă de minune. Informaţiile proaspăt apărute online vin de la CIRP (Consumer Intelligence Research Partners) şi detaliem studiile lor mai jos.

Studiu CIRP

Conform acestei analize, iPhone-urile au reprezentat 36% din smartphone-urile din SUA, la nivel de activări de telefoane în primul trimestru din 2019. Samsung se află pe un loc 2 foarte apropiat, cu 34%, urmată de LG şi Motorola, cu 11% şi 10%. Noile date indică faptul că Apple îşi linge rănile după un 2018 cu probleme şi o face pornind din fieful său.

Studiu CIRP

E totuşi departe de dominaţia pe care o exercita în 2016 T1, dar şi în 2017, când ajungea la o cotă de piaţă de 40%. Noile rezultate ar trebui să se reflecte şi în rezultatele financiare ale companiei din Cupertino. Trebuie totuşi spus că în Europa, Japonia şi China lucrurile nu merg prea bine. Asta deşi iPhone XR e poate cel mai vândut telefon din UK şi iPhone-urile o duc foarte bine în zonele urbane din China.

Analiştii prezic o creştere de 5% în 2019 faţă de 2018 pentru veniturile generate de iPhone-uri în SUA. Ele vor compensa scăderile de pe pieţele internaţionale. Terminalele Android păstrează totuşi o cotă impresionantă, cu 64% din toate activările de la începutul anului până acum, în Statele Unite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×