CEO-ul Huawei, Richard Yu e convins că firma sa va depăşi Samsung în 2020; Iată cum s-a achitat de estimări până acum

1.110 ori
<b>CEO-ul Huawei, Richard Yu e convins că firma sa va depăşi Samsung în 2020; Iată cum s-a achitat de estimări până acum</b>În 2016 Huawei îşi punea o ţintă ambiţioasă și anume să depăşească Apple în 2019 şi Samsung în 2021. Aceste praguri au fost anticipate de CEO-ul companiei, Richard Yu, care revine acum cu noi estimări. Se pare că nouă ţintă

În 2016 Huawei îşi punea o ţintă ambiţioasă și anume să depăşească Apple în 2019 şi Samsung în 2021. Aceste praguri au fost anticipate de CEO-ul companiei, Richard Yu, care revine acum cu noi estimări. Se pare că nouă ţintă este de a depăşi Samsung anul viitor, în 2020.

Vă reamintesc că Huawei a reuşit să ajungă pe locul 2 în topul producătorilor smartphone încă de anul trecut, depăşind Apple în vară. La fel a făcut şi cu vânzările, sărind de pragul de 100 şi 200 de milioane de unităţi pe an înainte de perioada anticipată. Gigantul chinez a încheiat anul 2018 cu vânzări de peste 200 de milioane de smartphone-uri.

Goana după locul întâi a fost confirmată şi în 2018, tot de Richard Yu. Într-un interviu recent, oficialul a declarat că în 2020 ar trebui să îi vedem compania pe locul întâi în zona smartphone. E drept că Samsung şi Apple vor rămâne totuşi extrem de aproape. Recent, oficialul a vorbit şi despre ascensiunea pliabilelor, afirmând că jumătate dintre telefoanele high end Huawei se vor plia într-o formă sau alta pană în 2021.

Revenind la bătălia pentru locul întâi, trebuie subliniat că Huawei atinge aceste performanţe pe fondul unei animozităţi a Vestului faţă de China şi de companie. În SUA, care dictează trendurile şi dă tonul pieţei smartphone Huawei are o prezenţă ce tinde spre zero, iar în multe ţări din Vest au început să fie percepuţi negativ. Cu toate acestea tăvălugul chinezesc nu poate fi oprit.

Huawei P20 Pro şi Mate 20 Pro au fost mega hituri anul trecut, gama Honor a depăşit Huawei în câteva ţări, pliabilul Mate X a fost mai bine primit decât Galaxy Fold, iar Mate 30 a stârnit deja imaginaţia multora. Asta în vreme ce Huawei P30 Pro ia zilnic câte un trofeu, distincţie sau notă excelentă pentru optică.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×