Cryptophone G10i de la HTC păstrează În siguranță secretele

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.169 ori
<b>Cryptophone G10i de la HTC păstrează În siguranță secretele</b>Cryptophone-ul arată ca un dispozitiv care nu are prea multe de spus, dar este exact ceea ce vă doriți. La urma urmei, dacă aveți secrete de ascuns, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să atrageți atenția. Modelul este&nbsp;...

Cryptophone-ul arată ca un dispozitiv care nu are prea multe de spus, dar este exact ceea ce vă doriți. La urma urmei, dacă aveți secrete de ascuns, ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să atrageți atenția.

Modelul este  Cryptophone G10i, foarte asemănător cu  HTC Star Trek. Dar este de înțeles, de vreme ce ideea Cryptophone este rezultatul acordului dintre producătorul de smartphone din Taiwan și GSMK din Germania. Au instalat  "un software special ce codifică convorbirile cu tastă de schimb 4096 bit Diffie-Hellman și funcția de ascundere SHA256 AES 256 și Twofish între telefoanele Cryptophone." Aceasta înseamnă că convorbirile dvs. vor fi codificate cu cei mai puternici algoritmi disponibile astăzi.

în afară de această codificare, modelul Cryptophone G10i este un telefon destul de normal cu bandă  cvadruplă, radio GSM/GPRS, camera de 1.3 megapixeli, precum și EDGE pentru un schimb de date mai rapid. Această măsură de siguranță este departe de a fi ieftină, de vreme ce prețul modelului G10i se ridică la 2080 USD. în mod alternativ, puteți scoate și mai mulți bani și achiziționamodelul Cryptophone 220, un telefon în stil PDA cu și mai multe funcții.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×