O colecţie de filmări şi reglaje foto iPhone 7 Plus puse cap la cap realizează un super videoclip (Video)

1.470 ori
<b>O colecţie de filmări şi reglaje foto iPhone 7 Plus puse cap la cap realizează un super videoclip (Video)</b>E drept că senzorul foto adus de către iPhone 7 este unul din zona high-end, precum și modulul dual pe care îl avem la bordul variantei phablet numită iPhone 7 Plus. După o serie de teste comparative asupra cărora am privit anterior, ne îndreptăm acum

Există teste banale de cameră a lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus şi apoi avem clipul de mai jos. Nu se întâmplă în fiecare zi să vezi un asemenea proiect video, cu o motocicletă de mare viteză şi o maşină filmate excelent în 4K şi apoi realizând reglaje de captură în timp real cu iPhone 7 Plus la apus, cu rezultate excelente.

Apple iPhone 7

Totul e montat ca un videoclip muzical şi le-a ieşit excelent celor de la EverythingApplePro. Materialul incepe cu o filmare 4K cu iPhone 7 Plus, subliniind stabilizarea şi parcă şi microfonul se comportă bine de această dată, spre deosebire de testele lui SuperSaf. Țin să subliniez că majoritatea filmării a avut loc la apus şi în aceste condiţii handsetul s-a descurcat bine.

Nici cu soarele în faţă nu a avut probleme şi nici chiar în mişcarea simultană a motocicletei şi automobilului. Vedem zoomul optic 2X şi reglajul de luminozitate în timp real la apus, pe vârf de munte, cu un test al modului Portrait. Creatorii clipului afirmă că iPhone 7 Plus e ideal pentru celebrităţile de pe Instagram, care practic trăiesc din capturi de calitate în ipostaze inedite.

Spre final avem şi o comparaţie între iPhone 7 Plus şi iPhone 6S Plus, cu o luminozitate clar superioară pe noul model. Delimitarea cerului de zona inferioară e foarte bună şi reglajul de expunere e mai eficient. O comparaţie excelentă şi un peisaj grozav.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×