O colecţie de filmări şi reglaje foto iPhone 7 Plus puse cap la cap realizează un super videoclip (Video)

1.426 ori
<b>O colecţie de filmări şi reglaje foto iPhone 7 Plus puse cap la cap realizează un super videoclip (Video)</b>E drept că senzorul foto adus de către iPhone 7 este unul din zona high-end, precum și modulul dual pe care îl avem la bordul variantei phablet numită iPhone 7 Plus. După o serie de teste comparative asupra cărora am privit anterior, ne îndreptăm acum

Există teste banale de cameră a lui iPhone 7 şi iPhone 7 Plus şi apoi avem clipul de mai jos. Nu se întâmplă în fiecare zi să vezi un asemenea proiect video, cu o motocicletă de mare viteză şi o maşină filmate excelent în 4K şi apoi realizând reglaje de captură în timp real cu iPhone 7 Plus la apus, cu rezultate excelente.

Apple iPhone 7

Totul e montat ca un videoclip muzical şi le-a ieşit excelent celor de la EverythingApplePro. Materialul incepe cu o filmare 4K cu iPhone 7 Plus, subliniind stabilizarea şi parcă şi microfonul se comportă bine de această dată, spre deosebire de testele lui SuperSaf. Țin să subliniez că majoritatea filmării a avut loc la apus şi în aceste condiţii handsetul s-a descurcat bine.

Nici cu soarele în faţă nu a avut probleme şi nici chiar în mişcarea simultană a motocicletei şi automobilului. Vedem zoomul optic 2X şi reglajul de luminozitate în timp real la apus, pe vârf de munte, cu un test al modului Portrait. Creatorii clipului afirmă că iPhone 7 Plus e ideal pentru celebrităţile de pe Instagram, care practic trăiesc din capturi de calitate în ipostaze inedite.

Spre final avem şi o comparaţie între iPhone 7 Plus şi iPhone 6S Plus, cu o luminozitate clar superioară pe noul model. Delimitarea cerului de zona inferioară e foarte bună şi reglajul de expunere e mai eficient. O comparaţie excelentă şi un peisaj grozav.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×