Cu ce procesoare vor sosi smartphone-urile Xiaomi Mi A3 și Mi A3 Lite la pachet? Aflăm astăzi răspunsul

2.008 ori
<b>Cu ce procesoare vor sosi smartphone-urile Xiaomi Mi A3 și Mi A3 Lite la pachet? Aflăm astăzi răspunsul</b>Printre cele mai așteptate smartphone-uri ale sfârșitului de an avem și duo-ul Xiaomi Mi A3 și Xiaomi Mi A3 Lite - dispozitive despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. Recent am aflat că acestea vor fi bazate

Printre cele mai așteptate smartphone-uri ale sfârșitului de an avem și duo-ul Xiaomi Mi A3 și Xiaomi Mi A3 Lite - dispozitive despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă. Recent am aflat că acestea vor fi bazate pe Xiaomi Mi CC9, respectiv Mi CC9e și credeam că vor adopta și aceleași dotări hardware. Nu este cazul totuși, după cum ne dezvăluie astăzi un leak proapăt sosit în mediul online.

Aflăm prin intermediul lui @IshanAgarwal24 că Xiaomi Mi A3 este cunoscut sub numele de cod "bamboo_sprout" și că acesta vine la pachet cu procesor Snapdragon 730 (ceva ce a mai fost vehiculat). Pe de altă parte varianta lite apare menționată drept "cosmos_sprout" și va fi echipată în schimb cu cipset-ul Snapdragon 675.

Acestea sunt soluții complet diferite față de ce primim în seria CC, un cipset SD710 fiind oferit pe Mi CC9, iar pe Mi CC9e un procesor SD665. Vom avea câteva diferențe între seria Mi A3 și Mi CC, iar potrivit informațiilor dezvăluite astăzi diagonalele ecranelor vor rămâne neschimbate (6.01 inch pe Mi A3 Lite, 6.39 inch pe Mi A3) și la fel și capacitatea bateriilor.

Nici la design nu așteptăm schimbări majore, ci doar în materie de software acolo unde în loc de MIUI vom avea Android One. Lansarea ar putea avea loc până la final de lună! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×