Allview Viva Home este acum disponibilă: tabletă de 17.3 inch pentru vacanţă, birou, control smart home

1.518 ori
<b>Allview Viva Home este acum disponibilă: tabletă de 17.3 inch pentru vacanţă, birou, control smart home</b>Allview anunţă astăzi disponibilitatea tabletei Viva Home, bună atât pentru lucru, cât şi pentru divertisment. Având în vedere diagonala de 17.3 inch, concurează cu seria Galaxy View, deci e gândită pentru consumul media

Allview anunţă astăzi disponibilitatea tabletei Viva Home, bună atât pentru lucru, cât şi pentru divertisment. Având în vedere diagonala de 17.3 inch, concurează cu seria Galaxy View, deci e gândită pentru consumul media, de seriale şi filme.

Allview Viva Home

Tableta vine cu telecomandă cu funcţie vocală şi mouse, inclusă în pachet. Suportă comenzi ca "Play Music on YouTube", "Play a movie on Netflix" şi oferă şi suport Google Assistant. Mai mult decât atât, are rol de hub de control pentru dispozitivele voastre smart home. Le puteţi controla prin Google Assistant de pe tabletă, fie că e vorba de camere de securitate, termostat, încuietori inteligente sau becuri smart.

Allview Viva Home

Viva Home sosește şi cu tool-uri pentru lucru colaborativ de la distanţă şi organizare de task-uri. Este un device util şi pentru bucătărie, pentru cei care vor să vadă pe un ecran mare ghiduri şi reţete video. Are utilitate şi pentru ghiduri de fitness, apelare video cu un afişaj generos al celui apelat, dar şi educaţia celui mic (cu control parental inclus).

Iată cum sună dotările sale:

  • Display: 17.3 inch, IPS LCD, Full HD
  • CPU: quad core, Cortex A53, 1.5 GHz
  • RAM: 2 GB
  • Stocare: 32 GB, microSD
  • Camera: 2 MP, autofocus, filmare Full HD
  • Baterie: 5000 mAh
  • Conectivitate: WiFi a/b/g/n, jack audio, USB 2.0 (2 porturi), USB 3.0, miniu HDMI

Tableta are Android 9.0 Pie şi cântăreşte în jur de 2 kilograme. Vine cu difuzoare stereo şi costă 1099 de lei, iar cei care profită de perioada de precomandă primesc un voucher de 200 lei aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×