Huawei Mate 30 ar putea sosi cu un corp unibody din sticlă, fără orificii şi butoane

2.106 ori
<b>Huawei Mate 30 ar putea sosi cu un corp unibody din sticlă, fără orificii şi butoane</b>Următorul telefon important lansat de Huawei în 2019 va fi cu siguranţă Mate 30/Mate 30 Pro. Seria Mate 30 ar trebui să vină la toamnă şi după ce am aflat că ar putea avea un ecran curbat lateral şi design curajos

Următorul telefon important lansat de Huawei în 2019 va fi cu siguranţă Mate 30/Mate 30 Pro. Seria Mate 30 ar trebui să vină la toamnă şi după ce am aflat că ar putea avea un ecran curbat lateral şi design curajos, acum descoperim şi alte detalii noi despre corpul viitorului flagship.

Sursele afirmă că Mate 30 ar putea sosi cu un corp unibody din sticlă, informaţiile parvenind de la furnizorii de componente pentru Huawei. Se zvoneşte şi că Huawei ar fi gata să ne surprindă cu o lansare mai devreme decât ne aşteptam, având loc peste câteva săptămâni. Posibil pentru a contracara debutul lui Samsung Galaxy Note 10 şi Note 10 Pro.

Revenind la design, se pare că Huawei Mate 30 va sosi cu o abordare unibody, fără ramă metalică şi fără goluri în corpul din sticlă. Ideea este de a realiza un smartphone fără vreun breton, decupaj sau orificiu, poate și fără butoane. E greu să faci o tranziţie atât de mare de la Mate 20 Pro la Mate 30 Pro şi telefoanele fără butoane prezentate până acum (Meizu Zero şi acel VIVO Apex 2019) nu au fost chiar strălucite.

Ştiu că Honor Magic încercase o abordare inedită de gen, cu extra sticlă şi curburi, iar forma sa finală ar putea sosi pe Mate 30 Pro. În lipsa de porturi şi sloturi, ne întrebăm ce facem cu SIM-ul, cu încărcarea pe fir şi conexiunea la PC... În plus, un corp fabricat complet din sticlă sună foarte fragil.

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×