Cu doar câteva zile rămase până la debut, Huawei Mate 30 Lite se afișează într-o randare oficială

1.173 ori
<b>Cu doar câteva zile rămase până la debut, Huawei Mate 30 Lite se afișează într-o randare oficială</b>În această dimineață am văzut prin intermediul celebrului zvonac Evan Blass randări atât pentru Mate 30/Mate 30 Pro, dar și pentru Mate 30 RS Porsche Design, iar acum intră în scenă și o imagine oficială pentru cel mai accesibil

În această dimineață am văzut prin intermediul celebrului zvonac Evan Blass randări atât pentru Mate 30/Mate 30 Pro, dar și pentru Mate 30 RS Porsche Design, iar acum intră în scenă și o imagine oficială pentru cel mai accesibil model din serie. Este vorba desigur despre Huawei Mate 30 Lite pe care îl putem admira mai jos și care aduce la rândul său câteva dotări interesante la pachet. 

Huawei Mate 30 Lite

Ce atrage atenția din start este modulul pătrat foto din spate ce găzduiește la rândul său 4 senzori, la fel ca și celelalte 3 modele din seria Mate 30. Desigur, vom avea aici de-a face cu un setup diferit dar este cazul să ne așteptăm la următoarea componență: senzor principal + ultrawide + bokeh + macro. Alături se află bliț-ul LED și puțin mai jos scanner-ul de amprente.

Huawei Mate 30 Lite

Ne mutăm în zona frontală acolo unde descoperim un ecran generos cu decupaj bulină pentru camera selfie în colțul din stânga sus. Se remarcă și bărbia de la bază, dar în mare marginile din jurul display-ului sunt destul de înguste. Dacă telefonul vă pare familiar, asta se întâmplă pentru că avem aici de-a face cu un rebranding pentru Nova 5i Pro.

Mate 30 Lite vine pe verde, albastru și negru, iar dacă dotările de la varianta standard Nova 5i Pro se păstrează atunci avem ecran FHD+ IPS de 6.26 inch, procesor Kirin 810, 6 sau 8 GB RAM și 128 GB sau 256 GB stocare. Pe listă se mai află și o cameră selfie de 32 mpx, iar în spate o cameră foto principală de 48 mpx. O baterie de 4000 mAh se află la interior și suportă alimentare la 20W.

Prețul lui Nova 5i Pro este de aproximativ 290 euro și tot atât ar putea costa și Mate 30 Lite.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×