Lenovo are un nou smartwatch în portofoliu; Se numește Lenovo Carme și costă 45 euro

1.427 ori
<b>Lenovo are un nou smartwatch în portofoliu; Se numește Lenovo Carme și costă 45 euro</b>Din partea producătorului chinez Lenovo a sosit pe finalul săptămânii trecute și un nou smartwatch interesant. Se numește Lenovo Carme și dispune de dotări atractive la pachet în raport cu prețul de comercializare

Din partea producătorului chinez Lenovo a sosit pe finalul săptămânii trecute și un nou smartwatch interesant. Se numește Lenovo Carme și dispune de dotări atractive la pachet în raport cu prețul de comercializare. Sosește pentru moment doar pe piața din India, dar ar putea fi lansat și în alte regiuni dacă cererea din partea publicului este mare și feedback-ul se dovedește a fi unul pozitiv.

Lenovo Carme

Acest smartwatch vine cu un ecran pătrat de 1.3 inch, color și cu sticlă 2.5D curbată spre margini. Are conectivitate Bluetooth 4.2 pentru conectarea la smartphone (Android sau iOS) și ne aduce și certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf. Dispune de senzor de puls, sistem de monitorizare calitate somn și nelipsitul pedometru pentru monitorizarea pașilor, activității sportive și caloriilor arse.

Poate notifica utilizatorul cu privire la sedeentarism și monitoriza diferite activități sportive. Bateria de la interior are 200 mAh și potrivit detaliilor dezvăluite de către Lenovo, autonomia ajunge chiar și până la 7 zile. Prețul practicat în India este de doar 45 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×