Cu puțin înainte de lansare, Meizu Pro 7 apare în noi materiale leak; sunt reconfirmate și specificațiile

869 ori
<b>Cu puțin înainte de lansare, Meizu Pro 7 apare în noi materiale leak; sunt reconfirmate și specificațiile</b>Peste 24 ore va avea loc evenimentul de lansare asociat lui Meizu Pro 7, un terminal care de-a lungul ultimelor 2 luni s-a tot afișat în materiale leak. Astăzi vedem noi astfel de imagini și totodată avem o reconfirmare a specificațiilor hardware care

Mâine pe data de 26 iulie este așteptat și debutul lui Meizu Pro 7, terminal high-end ce va sosi echipat cu un display secundar color pe partea din spate. Detalii și randări ale acestui handset ne-au tot fost dezvăluite în ultimele luni, iar astăzi cu puțin timp înainte de lansare mai avem parte de o ultimă rundă de leak-uri. Vedem astfel noi imagini și ne sunt reconfirmate dotările hardware pe care le-am aflat anterior.

Meizu Pro 7

În primul rând ne este prezentat faptul că telefonul va sosi în variante cu procesor Helio X25 + 64 GB stocare și Helio X30 + 128 GB stocare, acestea urmând a se diferenția desigur și prin prețul de comercializare. Vom avea un display principal de 5.2 inch, unul secundar de 1.9 inch și tot pe spate o cameră foto duală compusă din doi senzori de 12 megapixeli. Pentru selfie avem o cameră de 16 megapixeli și pe partea software Android 7.0 Nougat alături de Flyme 6.

Invitatie Meizu Pro 7

Meizu Pro 7 va beneficia și de 6 GB RAM, de o baterie ce se va încărca de la 0 la 100% în doar 40 minute grație tehnologiei mCharge 4.0 și de o carcasă unibody din metal. Există șanse mari ca mâine să vedem și o variantă Plus cu diagonală de peste 5.5 inch. Tot mâine aflăm și prețurile de comercializare! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×